ICT BootCamp Cuti Sekolah

ICT BootCamp Cuti Sekolah Disember 2019 FSTM KUIS

ANJURAN:
PENGERUSI JAWATANKUASA TETAP ALAM SEKITAR, HAL EHWAL PENGGUNA DAN TEKNOLOGI HIJAU, SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI (STI) NEGERI SELANGOR,
DENGAN KERJASAMA
KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR

PENGENALAN

ICTBC2019 merupakan program untuk menghasilkan pelajar-pelajar berupaya membangunkan aplikasi digital seiring dengan inspirasi Smart Selangor. Pihak Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor dengan kolaborasi Universiti Selangor dan Pengerusi Jawatankuasa Tetap Alam Sekitar, Hal Ehwal Pengguna dan Teknologi Hijau, Sains, Teknologi Dan Inovasi (STI) Negeri Selangor mengambil inisiatif untuk menganjurkan program ICTBC2019 untuk pelajar sekolah di sekitar Selangor. Program ini dijangka akan menarik minat lebih ramai pelajar untuk mendalami bidang berasaskan STEM. Dalam program ini, peserta akan didedahkan dengan teknologi asas pengkomputeran (ICT) dan multimedia kreatif serta program-program pembangunan diri bagi melahirkan modal insan yang holistik dan serba boleh.

icon peta lokasi

Google Maps lokasi kursus di FSTM KUIS: 
--> bit.ly/mapfstm
--> 
bit.ly/mapfstm

penganjur butang

PROGRAM ICT BOOTCAMP
Kerajaan Negeri Selangor & FSTM, KUIS 

TARIKH (2hari + 1malam = hostel disediakan)
SESI3: SABTU/AHAD 28 & 29 DISEMBER 2019 
+++ Senarai nama peserta sesi3 Animasi2D dengan Powtoon
+++ Senarai nama peserta sesi3 Web dengan WIX

DAFTAR ICT BOOTCAMP DISINI

Kursus IT Khidmat Komuniti FSTM

Kami ingin berkongsi ilmu dengan masyarakat sekitar melalui kursus khidmat komuniti!

Kami suka nak berkongsi kepada masyarakat sekitar melalui kursus Khidmat Komuniti. Antara institusi yang telah kami adakan kerjasama; Politeknik Dungun, Kolej Vokasional Sepang, TATIUC, Polimetro Kuantan, Institut Professional Baitulmal, City University KL, Politeknik Nilai, Sekolah Sultan Abdul Samad PJ, dll.

Kami bersedia untuk menganjurkan kursus selama 1 atau 2 hari. Boleh buat di tempat anda atau di KUIS. Sekiranya venue di luar Lembah Kelang mohon pihak tuan/puan sponsor pengangkutan dan penginapan.

Berminat boleh PM kami di http://m.me/kuis.fstm
http://Wasap.my/60129034614

Baca Lagi