Category e-commerce

Starting a WordPress website : Training 2020 / 2021

Sticky post

fstm.kuis.edu.my/blog/wordpress WORDPRESS & WOOCOMMERCE TRAINING Installing WordPress through Softaculous in Shared Hosting WordPress menu settings Starting a WordPress blog content Hestia WordPress template Installing WooCommerce in WordPress Build a WordPress page using Elementor BillPlz integrating with WordPress WooCommerce SEO WordPress… Continue Reading →

TIPS PALING MUJARAB UNTUK LAJUKAN LAPTOP ANDA! (99.99% BERKESAN)

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Saya faham mesti anda semua geram bila nak buat kerja tapi laptop lembab seperti otak anda. Jangan risau, kami ada penyelesaiannya! Saya akan berkongsi dengan anda semua 6 TIPS MAGIK yang… Continue Reading →

SHOPBACK: Shopping Tapi Duit Masuk?

Assalamualaikum and hi semua ! Posting ini sesuai sangat untuk orang yang suka shopping online. Haaa.. Terasa ke? Ke baru lepas buat payment kat Shopee? Takpun baru je ‘Add to cart’ beg baru kat Lazada. Macam lah sis tak tahu…. Continue Reading →

E-payment System

What is an E-payment? An E-payment system is a way of making transactions or paying for goods and services through an electronic medium, without the use of checks or cash. It’s also called an electronic payment system or online payment… Continue Reading →

6 Idea Bisnes Jana Pendapatan Sampingan

Seperti yang kita tahu 9/10 punca rezeki datangnya daripada berniaga. Atuk nenek kita pada zaman dahulu juga berdagang untuk menyara kehidupan seharian mereka. Dengan itu kita anak muda juga digalakkan untuk berniaga lebih-lebih lagi pada zaman sekarang yang penuh dengan… Continue Reading →

Ten Interesting FACTS You Must Know About eCommerce

  nothing haunts us like the things we didn’t buy   eCommerce is a beautiful thing. People can buy almost anything and everything thanks to businesses offering their wares on websites like those supported by Magento eCommerce services. You can freely buy… Continue Reading →

© 2021 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

26Shares