FSTM KUIS

Category

no-programming

Upload Gambar di Instagram Guna LAPTOP!

Korang mesti suka main Instagram (IG) kan? So kadang-kadang mesti rasa macam leceh setiap kali nak transfer gambar kat phone untuk upload dekat IG. Ni kitorang nak share rahsia ni, rahsia yang memudahkan korang. Haa nak tahu rahsia apa. Meh… Continue Reading →

TIPS PALING MUJARAB UNTUK LAJUKAN LAPTOP ANDA! (99.99% BERKESAN)

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Saya faham mesti anda semua geram bila nak buat kerja tapi laptop lembab seperti otak anda. Jangan risau, kami ada penyelesaiannya! Saya akan berkongsi dengan anda semua 6 TIPS MAGIK yang… Continue Reading →

Buat mobile apps tanpa programming guna APPYPIE

Rangka isi-kandungan Capaian sistem Sistem Pembangunan Apps tanpa Programming menggunakan APPYPIE Pengujian dalam telefon pintar Android Versi percubaan APPYPIE Artikel oleh KHIRULNIZAM ABD RAHMAN, Jabatan Sains Komputer, FSTMKUIS. Slide Powerpoint boleh diperolehi dari bit.ly/appfstm   Capaian sistem APPYPIE.com sistem boleh… Continue Reading →

© 2019 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

0Shares