FSTM KUIS

Category

online business

Upload Gambar di Instagram Guna LAPTOP!

Korang mesti suka main Instagram (IG) kan? So kadang-kadang mesti rasa macam leceh setiap kali nak transfer gambar kat phone untuk upload dekat IG. Ni kitorang nak share rahsia ni, rahsia yang memudahkan korang. Haa nak tahu rahsia apa. Meh… Continue Reading →

TIPS PALING MUJARAB UNTUK LAJUKAN LAPTOP ANDA! (99.99% BERKESAN)

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Saya faham mesti anda semua geram bila nak buat kerja tapi laptop lembab seperti otak anda. Jangan risau, kami ada penyelesaiannya! Saya akan berkongsi dengan anda semua 6 TIPS MAGIK yang… Continue Reading →

SHOPBACK: Shopping Tapi Duit Masuk?

Assalamualaikum and hi semua ! Posting ini sesuai sangat untuk orang yang suka shopping online. Haaa.. Terasa ke? Ke baru lepas buat payment kat Shopee? Takpun baru je ‘Add to cart’ beg baru kat Lazada. Macam lah sis tak tahu…. Continue Reading →

Kursus Online Marketing 2018

KoKUIS dengan kerjasama FSTM, KUIS akan bawakan khas untuk anda, Kursus Digital Business Solution yang bertujuan untuk membantu usahawan-usahawan baru/sedia ada agar lebih berdaya saing di dalam perniagaan atas talian (online). Spend masa 1 hari anda dan lihatlah sendiri bagaimana… Continue Reading →

Cara Memulakan Bisnes Online dengan Mudah Tanpa Modal

1. Buat Affiliate   Affiliate sebagai cara yang pertama sebab , ini cara paling mudah untuk buat bisnes tanpa perlu keluar satu sen pun. Konsep affiliate adalah kita jual produk orang lain dengan hanya perlu promosi / war-warkan link yang diberikan khas… Continue Reading →

Kōkoku and 6 Best Apps 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 🙊 Welcome to our article and enjoy 😘 🌸🌸🌸 What is Kōkoku? Kōkoku is not a product  name or chocolate brand but Kōkuku is word that we take  in Japanese Language that mean of Advertising. What is ICT? ICT is… Continue Reading →

6 Idea Bisnes Jana Pendapatan Sampingan

Seperti yang kita tahu 9/10 punca rezeki datangnya daripada berniaga. Atuk nenek kita pada zaman dahulu juga berdagang untuk menyara kehidupan seharian mereka. Dengan itu kita anak muda juga digalakkan untuk berniaga lebih-lebih lagi pada zaman sekarang yang penuh dengan… Continue Reading →

Ten Interesting FACTS You Must Know About eCommerce

  nothing haunts us like the things we didn’t buy   eCommerce is a beautiful thing. People can buy almost anything and everything thanks to businesses offering their wares on websites like those supported by Magento eCommerce services. You can freely buy… Continue Reading →

© 2019 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

0Shares