Tag Perisian

Ubah gambar yang nampak LEMAUU jadi WOWW lepas edit guna apps ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca sekalian. Jadi dalam artikel ini saya nak ajarkan macam mana kita nak edit gambar yang nampak macam baru keluar dari zaman batu tu jadi macam baru turun dari kayangan. Sebelum tu ! Pemilihan… Continue Reading →

Diploma Sains Komputer terbaik di KUIS

Sticky post

Eh eh eh? Sat sat.. hangpa dok cari tempat ngaji ka? Meh baca ni sat. Hangpa pernah dengar KUIS kan? KUIS memang sinonim dengan program Pengajian Islam, Program IT pun ada jugak. Di sini kami nak cerita pasai Diploma Sains… Continue Reading →

© 2021 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

0Shares