Category backup

TIPS PALING MUJARAB UNTUK LAJUKAN LAPTOP ANDA! (99.99% BERKESAN)

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Saya faham mesti anda semua geram bila nak buat kerja tapi laptop lembab seperti otak anda. Jangan risau, kami ada penyelesaiannya! Saya akan berkongsi dengan anda semua 6 TIPS MAGIK yang… Continue Reading →

Penat dengan phone yang slow ketika main game? Jom tengok TOP 10 mobile gaming PALING BEST!

Obses dengan mobile gaming?? Nak RAM 8 GB atau 6 GB? Tak lag? Dan yang paling penting ada feature utk disable gangguan call atau mesej? Jangan risau, ini top 10 phone gamers yang sesuai untuk anda!!! 1. Xiomi Pocophone F1… Continue Reading →

Auto-backup dalam Google Drive

ALAMAK HARDDISK CORRUPT! File tak sempat simpan dalam external hard disk, dah penuh pun. Termenung nak buat balik paperwork projects assignments bagai. Sebelum kena, silalah backup dalam Google Drive. Install Google Backup & Sync kat pc nanti semua file yg… Continue Reading →

© 2021 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

20Shares