FSTM KUIS

Category

web

Upload Gambar di Instagram Guna LAPTOP!

Korang mesti suka main Instagram (IG) kan? So kadang-kadang mesti rasa macam leceh setiap kali nak transfer gambar kat phone untuk upload dekat IG. Ni kitorang nak share rahsia ni, rahsia yang memudahkan korang. Haa nak tahu rahsia apa. Meh… Continue Reading →

TIPS PALING MUJARAB UNTUK LAJUKAN LAPTOP ANDA! (99.99% BERKESAN)

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Saya faham mesti anda semua geram bila nak buat kerja tapi laptop lembab seperti otak anda. Jangan risau, kami ada penyelesaiannya! Saya akan berkongsi dengan anda semua 6 TIPS MAGIK yang… Continue Reading →

ANTARA KES SERANGAN PENGGODAM TERBESAR DI MALAYSIA!

Pada era globalisasi ini, terdapat pelbagai aplikasi yang berfungsi untuk memudahkan urusan harian penggunanya. Individu boleh melakukan segala transaksi dengan mudah. Mereka lebih cenderung untuk melakukan segala urusan mereka di atas talian. Namun, semua kecanggihan yang dikecapi pada hari ini… Continue Reading →

HTML Web develovepment

Details Level : BasicRequirement : PC/ code editor/ browserDuration : Normally 2(two) halfdaysTrainer from KIXLABSCO Syllabus covered : HTML CSS JS We will have my own website at the end Time Description Day 110.30 am – 11.00 am HTML Part1… Continue Reading →

BillPlz integrating with WordPress WooCommerce

Acquiring BillPlz account BillPlz is a startup in Malaysia providing third party  online payment solutions that integrates local Malaysia online banking and also credit card and e-wallet. Register yourself at BillPlz.com – should you only trying to access the dummy… Continue Reading →

E-payment System

What is an E-payment? An E-payment system is a way of making transactions or paying for goods and services through an electronic medium, without the use of checks or cash. It’s also called an electronic payment system or online payment… Continue Reading →

Build a WordPress page using Elementor

Elementor is a popular WordPress plugins to build beautiful wordpress page. Unlock all themes and WooCommerce block by registering Pro version. However you could opt the free version for trial purpose. Get the free version at Elementor.com – once download… Continue Reading →

WordPress important settings

The tutorial will explain few issues regarding WordPress settings that are available in the WP-ADMIN dashboard panel; General settings, Reading settings, Permanent link pattern, Comment settings, Themes, Menu   General Settings Provide the website title, tagline and admin’s email. Permalink… Continue Reading →

Installing WordPress through Softaculous in Shared Hosting

We are currently using shared-hosting as the web server. Entering the web hosting through CPanel, and will be installing WordPress through Softaculous apps installer. Find and run Softaculous   Find and install WordPress in Softaculous. Provide basic website information; folder, site… Continue Reading →

© 2019 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

0Shares