FSTM KUIS

Tag

#aplikasi

7 Fungsi ‘Special’ Telegram Yang Ramai Tak Tahu. Fungsi ke-5 Paling Best!

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera, Semoga korang yang baca artikel ni sihat selalu. Korang tak perlu bimbang atau was2 kerana kami nak kongsi benda yang amat bermanfaat untuk kehidupan kita semua bersama. Korang wajib baca sampai habis sambil2 makan popcorn… Continue Reading →

Ubah gambar yang nampak LEMAUU jadi WOWW lepas edit guna apps ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca sekalian. Jadi dalam artikel ini saya nak ajarkan macam mana kita nak edit gambar yang nampak macam baru keluar dari zaman batu tu jadi macam baru turun dari kayangan. Sebelum tu ! Pemilihan… Continue Reading →

SHOPBACK: Shopping Tapi Duit Masuk?

Assalamualaikum and hi semua ! Posting ini sesuai sangat untuk orang yang suka shopping online. Haaa.. Terasa ke? Ke baru lepas buat payment kat Shopee? Takpun baru je ‘Add to cart’ beg baru kat Lazada. Macam lah sis tak tahu…. Continue Reading →

5 Aplikasi yang Membantu Memudahkan Urusan Harian Pelajar

Assalammualaikum semua, hari ini mira dan shaz ingin berkongsi tentang 5 aplikasi yang membantu memudahkan urusan harian pelajar. Sebagai pelajar, sudah semestinya kita mempunyai banyak urusan yang perlu di selesaikan dalam waktu yang singkat. kadang-kadang bila terlalu banyak urusan, kita… Continue Reading →

© 2019 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

0Shares