FSTM KUIS

Category

multimedia kreatif

TIPS PALING MUJARAB UNTUK LAJUKAN LAPTOP ANDA! (99.99% BERKESAN)

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Saya faham mesti anda semua geram bila nak buat kerja tapi laptop lembab seperti otak anda. Jangan risau, kami ada penyelesaiannya! Saya akan berkongsi dengan anda semua 6 TIPS MAGIK yang… Continue Reading →

Degree Multimedia terbaik di KUIS

Sticky post

Assalamualaikum, hello everyone. Ni hao. Vanakem. Have a good day. Washuu Washuu (ni pengaruh cerita nur2 lah ni). Today i would like to share what is the “SPECIAL” for me about pursuing my study in Diploma Degree in Multimedia field…. Continue Reading →

Diploma Degree Master, Pengalaman 7 Tahun Di KUIS

Assalamualaikum “Nanti bila dah besar banyak benda kita kena fikir” ..”Eh- kau sambung blajar lagi, tak penat ke?”…”Belajar tinggi-tinggi buat apa? belum tentu boleh dapat kerja”..”Orang tak belajar pon boleh kaya la..kau nk susah kan diri kenapa?”… Dalam usaha kita… Continue Reading →

© 2019 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

0Shares