FSTM KUIS

Category

multimedia kreatif

Upload Gambar di Instagram Guna LAPTOP!

Korang mesti suka main Instagram (IG) kan? So kadang-kadang mesti rasa macam leceh setiap kali nak transfer gambar kat phone untuk upload dekat IG. Ni kitorang nak share rahsia ni, rahsia yang memudahkan korang. Haa nak tahu rahsia apa. Meh… Continue Reading →

TIPS PALING MUJARAB UNTUK LAJUKAN LAPTOP ANDA! (99.99% BERKESAN)

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Saya faham mesti anda semua geram bila nak buat kerja tapi laptop lembab seperti otak anda. Jangan risau, kami ada penyelesaiannya! Saya akan berkongsi dengan anda semua 6 TIPS MAGIK yang… Continue Reading →

Ubah gambar yang nampak LEMAUU jadi WOWW lepas edit guna apps ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca sekalian. Jadi dalam artikel ini saya nak ajarkan macam mana kita nak edit gambar yang nampak macam baru keluar dari zaman batu tu jadi macam baru turun dari kayangan. Sebelum tu ! Pemilihan… Continue Reading →

Degree Multimedia terbaik di KUIS

Sticky post

Assalamualaikum, hello everyone. Ni hao. Vanakem. Have a good day. Washuu Washuu (ni pengaruh cerita nur2 lah ni). Today i would like to share what is the “SPECIAL” for me about pursuing my study in Diploma Degree in Multimedia field…. Continue Reading →

NAK GEMPAKKAN FEED “SOCIAL MEDIA” ANDA??? YOU MIGHT WANNA TRY THIS…!!

Haii.. Wazzup Gaiss.. =D Seperti yang korang semua sedia maklum, likers dan viewers adalah amat penting pada era modenisasi ini. LOL.. Sesetengah individu merasakan 2 perkara tersebut adalah source income dan telah menjadi salah satu daripada kehidupan mereka. Di sini kami… Continue Reading →

Diploma Degree Master, Pengalaman 7 Tahun Di KUIS

Assalamualaikum “Nanti bila dah besar banyak benda kita kena fikir” ..”Eh- kau sambung blajar lagi, tak penat ke?”…”Belajar tinggi-tinggi buat apa? belum tentu boleh dapat kerja”..”Orang tak belajar pon boleh kaya la..kau nk susah kan diri kenapa?”… Dalam usaha kita… Continue Reading →

© 2019 FSTM KUIS — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑

0Shares