Berita merupakan satu platform untuk kita mendapatkan informasi mengenai apa sahaja yang sedang berlaku di seluruh dunia. Sebagai contoh, tentang perkembangan politik, dunia semasa, hiburan, teknologi, ekonomi dan macam-macam lagi.

Tapi, TAHUKAH ANDA?

Dengan hanya membaca berita online kita juga boleh dapat duit secara PERCUMA dengan menggunakan aplikasi di handphone. Jadi, daripada membazir masa dan data scroll di Facebook, Twitter dan Instagram, baik baca berita di Cashzine. Info dapat, duit pun dapat!

Anda boleh lihat sendiri berapa pendapatan harian pengguna apps ni. Dalam sehari boleh jana sehingga RM1342! Siapa yang rajin baca berita dalam apps ni, apalagi share article dalam cashzine tu dekat kawan-kawan, confirm dapat jana lagi banyak! Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Bagi setiap article yang dibaca atau di share dari apps ini ke laman social seperti Twitter, Facebook, Whatsapp dan sebagainya, anda akan diberi reward dalam bentuk coins.

Coins ini boleh diredeem atau ditukarkan ke Ringgit Malaysia. Pembayaran secara direct ke akaun bank anda di Malaysia, dengan syarat anda mempunyai coins yang mencukupi. Buat masa ini hanya terdapat 4 jenis bank yang boleh digunakan untuk terima pembayaran dari Cashzine ke bank Malaysia, iaitu CIMB bank, Public Bank, Bank Simpanan Nasional (BSN) dan Maybank sahaja.

So untuk mengelakkan daripada mengalami masalah dalam urusan pembayaran, pastikan anda ada salah satu akaun bank seperti di atas. Minimum pengeluaran duit di Cashzine adalah serendah RM1.00 dibayar terus ke akaun bank anda dan akan memakan masa 1-5 hari waktu bekerja.

Macam mana nak join? Senang je. Jangan risau, free je. Pertama sekali, download apps Cashzine dkt Google Play untuk Android user dan App Store untuk Iphone user.

Kalau dah download, register terus! Boleh pakai email. Taknak pakai email? Register guna phone number pun boleh.

Then login je guna email/no.phone korang tadi. Jangan lupa guna invite code 1745082 tau!  So nanti automatic dalam account cashzine korang ada 800 coins. Yay!! Eh kejap, dekat mana invite code tu? Haa senang je, pergi dekat ‘me’, scroll bawah sikit.

Andddddd start reading your first article. Pilih je mana-mana article yang menarik, scroll down, sampai bunyi kachinggggg! 5+ coins dah masuk. Kalau nak lagi banyak coins, share articles tu and orang baca, nanti masuk lagi 20+ coins.

Tapi sebenarnya tak susah pun nak dapat 5+ coins tu, buat lah waktu free, tengah tunggu lecturer masuk class ke, dah nak tidur ke, waktu lalu depan ramai orang tapi nak acah-acah main phone ke, ha baik scroll cashzine, kachinggggg! duit masuk. Ha cepat download apps cashzine sekarang, okay!