RESUME GUNA POWER POINT JE.

Mesti ramai di antara sahabat-sahabat yang dah selesai semester 8 ni kan, tahniah teman ucapkan kepada kome semua.

Kot la ade yang tengah nak cari kerja, dan mesti memerlukan resume kan? Jadi sambil-sambil siapkan thesis ni, saja la nak share template resume yang teman buat ni, boleh di edit dalam Power Point je. Boleh tukar-tukar warna ikut pilihan hati.

InsyaAllah senang je. Sebelum ni payah sebab kena pakai Ai kan. Nah link download kat google drive ni.

https://drive.google.com/file/d/1-KQrgqk7n4u2iAoxL6buf1KcOiNckEDg/view?usp=drivesdk

Semoga berjaya semua!

Boleh tukar tajuk-tajuk ikut kesesuaian bidang, yang ni teman ikut dan je. Oh ya, export ke pdf sebelum print atau email.

Kredit tuan Muhamad Najib SMUM KUIS.